Denne lille perle overses nemt. Den ligger bag Fashion Show Mall og er udefra ret unselig. Når man træder ind, bliver man bænket enten ved høje borde eller ved bardisken. Spisekortet er enkelt: Det handler om burgere.

Stripburger, ligge rile bag ved Fashion Show Mall - Foto: André Stæhr
Stripburger, ligger bagved Fashion Show Mall – Foto: André Stæhr

Der er mange forskellige at vælge mellem, men uanset hvilken du vælger, så venter der en smagsoplevelse af de bedre. Der findes mange forskellige burgersteder i Las Vegas, men Stripburger er og bliver den man vender tilbage til. Er man Las Vegas kender, så kommer man altid på Stripburger, når man er i byen.

Sammen med sin burger, skal man have fritter. Her byder menukortet på mange forskellige muligheder – er man et par stykker sammen, så vælg lidt forskelligt og del.

Er det første gang man kommer, kan det anbefales at bestille Mini Burger Sampler – hvor man får 3 forskellige burgere i mini format: Blue Cheese burger, Whiskey bbq burger og en Cheddar burger.

StripBurger
StripBurger

Som altid i Las Vegas er der gratis opfyldning på softdrinks (cola og andre sodavand), men man kan selvfølgelig også få et godt udvalg af øl og deres specialitet Adult Shakes – milkshakes med sprut i. De er gode, men tunge.

Se hele menu kortet her

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.