USA er kendt for at gå til ekstremerne – på Heart Attack Grill er det ekstremt usunde burgere, fritter og andet det handler om. For at starte med burgerne, så er der 8 forskellige at vælge imellem. Navne som Singel Bypass burger siger lidt om hvad de har gang i. Bacon bliver stegt i smør. Deres mad er så fed, at de har en burger optaget i Guiness Books of Records, som den fedeste burger i verden – Quadruple Bypass Burger – med tæt på 10.000 kalorier (og nu har de så en udgave der er dobbelt så stor). Den almindelige single burger indeholder i sig selv, hvad der anbefales man indtager af kalorier pr. dag. Og det er så uden fritter til…

Bestiller man fritter, er de stegt i ren fedt – ikke noget med olie her. En Milkshake er produceret på smørfedt, så det er ikke for den fedt-forskrækkede at spise her.

Alle spisende gæster bliver iklædt en operations-kittel, og personalet er klædt i sygepleje-uniform. Spiser man ikke op, får man klask bagi af en af sygeplejerskerne.

Hvis man vejer mere end 158 kg, så spiser man gratis. Men man skal passe på med at udfordre skæbnen og spise for meget. Der er flere tilfælde hvor kunder i restauranten har fået et hjerteanfald og nogle stykker er døde!

Herunder er en video om stedet – som giver et godt indblik hvad det er for et sted.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.