Inden man rejser til Las vegas, er der et par ting man bør være opmærksom på. Læs med her, og få den bedste start på rejsen.

Det er en god ide at tjekke hotelpriser, inden du booker dit fly. Der er perioder hvor hotellerne er rigtig dyre, pga. diverse kongresser. F.eks. i starten af januar er der CES messe (International Consumer Electronics Show), hvor der i 2019 var 4400 firmaer der udstillede og der kom 170.000 gæster. Det betyder at der er pres på hotellerne og på alt andet i byen. Og det betyder at priserne er i den høje ende, hvis man bestiller sent (og for den sags skyld også hvis man er tidlig ude).

Det samme glæder i f.eks. april, hvor tv-folket holder messe, med over 100.000 deltager. Så det er en god ide at tjekke hoteller først eller kigge forbi den her hjemmeside, med en komplet liste over hvad der er af kongresser i byen.

Transport
Det kan måske betale sig at tænke lidt anderledes, end at flyve direkte til Las Vegas. F.eks. er Los Angeles kun 5 timer i bil fra Las Vegas og en direkte flyver til Los Angeles, kan i rigtig mange tilfælde være meget billigere end at flyve direkte til Las Vegas (der vil som regel være en eller to stop på vejen). Et par dage i Los Angeles, kan jo være spændende – der er både Disneyland, filmstudier og masser af andet og se og billeje i USA er billig.

Hvilket hotel?
Der er så mange hoteller at vælge mellem, så det er svært at sige hvilket der er det bedste – det komme an på penge og ønske. Det gode er at man betaler ikke for antal personer på værelset, men blot for værelset. Kig på de mange forskellige hoteller her på siden, der er sikkert et der falder i smag.

VISA
For at komme ind i USA, skal man have et visum. Læs mere om det her. Skal være bestilt mindst 72 timer inden afrejsen.

Penge
Som altid når man rejser i udlandet, skal man sikre sig at man har to kreditkort med og særlig i Las Vegas er det vigtigt at man har kontanter med. Læs mere om det her.

Pengeautomat - ATM
Pengeautomat – ATM

Telefon og internet
Flere og flere danske teleselskaber, som f.eks. 3, tilbyder at man kan ringe gratis hjem fra sin mobiltelefon og man kan gå gratis på internettet, mens man er i USA. Det kan rigtig godt betale sig at bruge disse tjenester, da det kan være dyrt at ringe hjem ellers og enddog meget dyrt at bruge sin smartphone til at tjekke mail.

Mange steder er der gratis internet, men vær opmærksom på at man som regel skal fortælle hvem man er med sin mailadresse og dermed får en masse mails efterfølgende. Der kan også være skumle personer der udgiver sig for at være gratis internet og når man logger på, kan de gå ind på din telefon og gøre grumme ting. Så det bedste er kun at bruge den forbindelse dit teleselskab tilbyder i udlandet – så er du rimelig sikker. Kontakt din teleudbydere for at få mere info.

Hvad koster det?
Hvad koster det at være i Las Vegas? Godt spørgsmål. I lavsæsonen, kan man bo på hotel for under 300 kr. om dagen, i udkanten af The Strip. Så er der det man spiser – buffer er den billigste form for spisning, hvis man ser bort fra burger.

Har man lyst til at gi den gas, så er muligheden der også – for der er masser af hoteller der tilbyder store værelser eller suiter, hvor prisen starter på den anden side af 5000 kr. pr. nat. Og spisning på gourmet restaurenter (som der er rigtig mange af), kan også nemt løbe op…

Og så er der jo alt derimellem 🙂

Shows
Der er masser af shows at se I Las Vegas og alle tilbyder man kan bestille hjemmefra. Har man mod på det, kan der spares penge på at bestille samme dag i byen, i de specielle salgssteder – TIX4Tonight.

TIX4Tonight sælger billetter til de mange shows i Las Vegas.
TIX4Tonight sælger billetter til de mange shows i Las Vegas.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.