Las Vegas er en by hvor der holdes mange udstillinger – stort set alle hoteller tilbyder store møde- og konferencefaciliteter. Men når det skal være stort, så afholdes det i Las Vegas Convention Center. Når hallerne fyldes, stiger priserne på hotellerne samtidig.

Las Vegas Convention Center er stort – endda meget stort. 180.290 m2, og de er igang med at udvide. Samlet set har Las Vegas 930.000 m2 udstillingsområde, når man tæller alle hotellerne med. Der holdes mange forskellige udstillinger i Las Vegas Convention Center, som går igen år efter år. F.eks. holdes Consumer Electronics Show, også kaldet CES, hvert år i starten af januar. Det er den største udstilling, med over 140.000 deltager. Her vises alt det nyeste inden for forbrugerelektronik: TV, HiFi, Foto og alt muligt andet.

En af de andre helt store udstillinger er NAB, som er tv-branchens teknik-messe. Der kommer tv-folk fra hele verden og der er samlet over 100.000 mennesker i den uge i april.

Det er besværligt at komme i bil til Las Vegas Convention Center, men monorailen har et stop lige ved – så det er nemt nok at komme til Las Vegas Convention Center.  Man kan også bo på hotel lige ved siden af – Westgate Las Vegas Resort & Casino har direkte forbindelse ind til centret.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.