Hvordan ser vi mennesker ud – når huden er skraldet af? Har man lyst til det svar, så er det værd at besøge Real Bodies på Bally’s.

Der findes to udstillinger i Las Vegas, der handler om hvordan vi mennesker ser ud, når vi bliver skidt ad. Den ene er på Luxor og kaldes for Bodies… The Exhibition. Den anden er Real Bodies på Bally’s. Forskellen er ikke stor på de to udstillinger, da de begge har samme tema.

Real Bodies på Bally’s er dog meget mere interessant, hvis man har lyst til at tage billeder – for det er kun der man må. Informationerne er interessante og når først man har overvundet at se på døde mennesker, splittet ad, så er det en spændende tur rundt i mennesket.

Der er forklaringer på rigtig mange dele af mennesket, både som raske og syge – man ser kroppens mindste detaljer og får en fornemmelse af hvor komplekst et menneske er – lige fra hvordan hjertet virker til hvordan nerverne arbejder og er forgrenet ud i kroppen.

Man kan nemt bruge en times tid på udstillingen og få en masse sjov og spændende viden med sig. Er man ikke til at se indvolde og blod – så finde på noget andet at bruge tiden på – for det er meget udpenslet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.