Er der en ting USA er kendt for, så er det at de er glade for kuponer. Kuponer til at spare i supermarkedet. Kuponer til at spare på restauranter. Spare her og spare der. Og det gælder selvfølgelig også i Las Vegas.

Når man tjekker ind på sit hotel, følger der ofte et hæfte med kuponer med. To for ens pris til buffet. Køb en drink og få en anden gratis. Og billige shows på hotellet. Og det kan godt betale sig at bruge disse tilbud. Men man skal selvfølgelig se sig godt for og ikke bare bruge det første tilbud man finder. For der er mange kuponer i omløb og f.eks. PowerPas vil kunne spare en del penge, hvis man køber det og udnytter det.

Pocket Vegas
Pocket Vegas

De fleste kuponer er i dag online, og med lidt hurtig søgning vil man kunne finde mange tilbud – nogle bedre end andre. F.eks. kan man hente en masse kuponer hos Pocket Vegas.

TIX4Tonight sælger billetter til de mange shows i Las Vegas.
TIX4Tonight sælger billetter til de mange shows i Las Vegas.

Shows med rabat
Skal man se et show, og er en smule fleksibel, kan man med fordel købe billet hos Tix4Tonight – der findes forskellige steder i Las Vegas. Man kan rolig købe billetterne – der er ikke noget fusk der. Ofte er der lang kø, så man skal have lidt tålmodighed.

De tilbyder ofte at man kan spise billigt, ved at købe billetter hos dem til en af de mange buffeter – det kan sjældent betale sig.

 

 

 

Spil og vind - MyVegasSlots
Spil og vind – MyVegasSlots

Spil dig til gratis ting
Hvis man kan lide at spille på sin telefon eller via facebook, er der et spil der faktisk giver gratis ting, når man vinder: My Vegas Slots (søg efter det på Facebook, i App Store og Google play)

Når man spiller får man mulighed for at samle Rewards, som kan veksles til rigtige oplevelser: To for én drinks, hotelværelser til billige penge, mad, shows etc. Hvis man spiller hjemmefra og bruger lidt tid – så kan man faktisk nå at få nogle gode ting. Dog kun 3 pr. 30 dage – så er man flere der skal afsted, så er det en god idé at alle spiller. Og det er helt gratis. God fornøjelse.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.