En af de ting USA er kendt for er deres outlets – kæmpe forretningsområder med billige mærkevare butikker. Her sælges tøj og andet billigt, fordi det er sidste års modeller eller overskud fra de almindelige butikker.

Las Vegas har to Premium Outlets – et i hver ende af byen. Her finder man alt hvad man har brug for til at fylde garderoben op. Man kan komme ud til begge Premium Outlets med bus og man kan bruge rigtig mange timer på at købe ind.

Las Vegas Premium Outlets - Pressefoto
Las Vegas Premium Outlets – Pressefoto

Las Vegas North Premium Outlets
Den bedste Outlet er North Premium Outlets. Den er udendørs og har det bedste udvalg af butikker og er også den største af de to. Der er selvfølgelig mulighed for at spise under indkøbsturen, i deres food court, der har et stort udvalg af mad.

Las Vegas Premium Outlets South
Denne er indendørs og er god hvis man skal have en pause for solen. Den er mindre, og udvalget af butikker er ikke nær så godt. Der er mulighed for at spise, men med et mindre udvalg.

Las Vegas Premium Outlets - Pressefoto
Las Vegas Premium Outlets – Pressefoto

Medlemsskab
Det er en god ide at blive medlem af Premium Outlets. Som medlem får man ekstra rabat i butikkerne og særlige tilbud. Er man powershopper, er der rigtige gode penge at spare.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.