Efter 19 år på The Strip, lukkede Harley-Davidson Cafe i oktober 2016. Restauranten gjorde sig i burgere, fritter og motorcykler.

Maden var mest af alt gennemsnitlig, men stemningen var god og man hyggede sig når man var på Harley-Davidson Cafe. Kunderne var almindelige mennesker og et par enkelte bikere. Da cafeen åbnede tilbage i 1997 var det med gæster som: Burt Reynolds, Carrot Top, Stephanie Powers, Downtown Julie Brown, Donna D’Erico, Pamela Anderson Lee og Jon Voight.

Harley-Davidson Cafe har i de 19 år, været vidne til Bellagios opførsel, omformningen af Aladdin til Planet Hollywood og bygningen af CityCenter og Cosmopolitan lige overfor. Harley-Davidson Cafe har også været der, mens byen ændrede sig fra en billig turistby, til den noget mere mondæne by, Las Vegas er blevet til.

Inden for har de mange motorcykler der kørte rundt på transportbånd gennem lokalet og op under loftet nu kørt for sidste gang. Hvad der skal ske med området er stadig ikke afklaret – der gættes på at der skal bygges et kasino-hotel, men tiden vil vise det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.