Hard Rock Cafe på The Strip er en traditionel cafe, med Rockshop og restaurant. Derudover er der også Hard Rock Live på 3. sal.

Hard Rock på The Strip - Pressefoto
Hard Rock på The Strip – Pressefoto

Historie
I 2009 åbnede den anden Hard Rock cafe i Las Vegas – denne gang på Strippen, ved siden af MGM, inde i Showcase Mall. Det er en meget moderne Hard Rock, bl.a. med terrasse med masser af plads, med udsigt over The Strip – og det eneste sted i cafeen man må ryge. Cafeen byder også på en interaktiv Rock Wall, hvor man bl.a. kan se mange af de kunstnere der har givet musikinstrumenter, tøj, guldplader og andet relateret til deres musik. Har man tid til at dvæle ved væggen, vil man se en kæmpe samling af alle disse ting, der er spredt ud over hele verden. Hard Rock findes i 59 lande, der er 157 cafeer, 22 hoteller og 11 kasioner. Og hvad de færreste ved, så ejes Hard Rock i dag af Seminole indianerne fra Florida. De købte det af stifterne Isaac Tigrett og Peter Morton i 2007.

Hard Rock på The Strip - Pressefoto

Cafeen har den største RockShop i verden, med alle mulige og umulige ting med Hard Rock logoet på.

På 3. sal ligger Hard Rock LIVE, et koncertsted med plads til 1.200 mennesker, samt et tilhørende Green Room, hvor kunstnere fra hele verden har slappet af, før og efter koncerter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.