Både i lufthavnen og på hotellerne kan man leje biler. Det er klart billigst at gøre det hjemmefra, via enten udlejningsselskabernes egne hjemmesider eller via f.eks. ebiludlejning.dk.

Ved ankomsthallen i lufthavnen afgår der gratis bus til biludlejningen – en bygning hvor alle biludlejningsselskaber er samlet. Når man ankommer til biludlejningsterminalen, går man hen til det ønskede selskab og får sin bil.

I Las Vegas køres der pænt, så man skal ikke være bekymret for trafikken. Mange hoteller er begynder at tage betaling for parkering, men det er som regel gratis hvis man bor på hotellet. Udover at man selv stiller sin bil, er der også mulighed for Valet parkering, hvor man for et beløb får parkeret bilen og kan hente den igen, når den skal bruges. Så slipper man for at lede efter en parkeringsplads selv.

Billeje i Las Vegas er til rimelige priser, man skal bare passe på at de ikke får solgt for mange overflødige forsikringer. Vær også OBS på benzin. Som regel er det dyrt at lade dem fylde bilen op ved tilbagelevering og der ligger flere tankstationer i nærheden af biludlejningen.

Billeje på strippen

Er man til sjove biler, kan man leje dem på timebasis på strippen: Porsche, Lamborghini, Hummer etc. Det er dyrt, men sjovt. Husk forsikring!!!!

Lamborghini
Lamborghini

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.