Alle kender Michael Jackson: Hans musik, hans dans og hans ekstravagante livsstil. Han er ikke blandt os længere, men hans musik lever stadig, og med showet “Michael Jackson: One” giver Cirque du Soleil os en tur i tidsmaskinen og genopliver hans mange hits.

Michael Jackson: One er det andet show med Michael Jackson, som Cirque du Soleil har sat op. Det første show Michael Jackson: The Immortal World Tour mindede om en rockkoncert, hvor de optrædende selv sang – Michael Jackson: One er ren playback. Begge shows er instrueret og skrevet af Jamie King.

Michael Jackson: One
Michael Jackson: One

Michael Jackson: One havde premiere d. 23. maj 2013 på Mandalay Bay Resort and Casino og har kørt der siden. Historien handler om 4 utilpassede unge, som tager en tur ind i Michael Jacksons verden og musik, ved hjælp af hans hvide handske, hvide sokker, sorte sko, hat og solbriller.

Showet er i Cirque du Soleil’s ånd, med masser af dans, masser af akrobatik og samspil mellem musik, videoer og skuespillet. Det er fantastisk flot og medrivende.

 

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.