The Trump Hotel Las Vegas er et 64-etagers kombineret luksushotel, med ejerlejligheder og timeshare placeret på Fashion Show Drive i nærheden af Las Vegas Boulevard. Hotellet er opkaldt efter Donald Trump. Vinduerne er beklædt med 24-karat guld og fremstår meget overvældende og hotellet er medlem af The Leading Hotels of the World.

Historien
Tower 1 åbnede den 31. marts 2008 med 1.282 værelser. Hotellet har to restauranter: DJT, opkaldt efter bygherren, og en restaurant ved poolen, H2. På grund af den store interesse for at købe ejerlejligheder i bygningen, blev et Tower 2 annonceret – men sat på hold da den økonomiske krise i midten af 2000 brød ud. Tower 1 er den højeste beboelsesejendom i Las Vegas, med sine 200 meter.

Trump International Hotel Las Vegas - Foto: André Stæhr
Trump International Hotel Las Vegas – Foto: André Stæhr

Den 12. juli 2005 blev der holdt en ceremoni for det endnu ikke byggede hotel. Las Vegas Review-Journal skrev at begivenheden var “virkelig en bånd-skæring og foto lejlighed.” Der var 300 kendisser til ceremonien, bl.a.: Phil Ruffin, Donald Trump, Steve Wynn og en masse andre. I forbindelse med ceremonien åbnedes et salgskontor på hjørnet af South Las Vegas Boulevard og Fashion Show Drive, foran New Frontier. I den 750 m2 store salgsbygning kunne man bl.a. se en 3 meter stor kopi af hotellet.

Byggeriet begyndte i november 2005, hvor fundamentet blev støbt. Byggeriet endte med at koste 500 millioner $ og ligger på 1,2 Hektar jord, på hvad der var den bagerste del af New Frontiers parkeringsplads.

Ejerlejlighedsdelen var i 2008 i problemer – kun 21% af dem der havde reserveret en ejerlejlighed kunne rent faktisk købe den – der var mange der ikke kunne låne penge pga. den financielle krise der på det tidspunkt stadig spøgte.

Trump International Hotel Las Vegas - Foto: André Stæhr
Trump International Hotel Las Vegas – Foto: André Stæhr

Hotellet har ikke noget kasino, hvilket er meget specielt for Las Vegas, hvor der ellers er spilleautomater overalt. Donald Trump’s søn, Eric Trump, har forklaret det således: “Vi har ikke noget problem at få en spille-licens, men vi ønskede at gøre noget anderledes her. Vi ønskede en sand luksus-resort-oplevelse. Det er svært at have et kvalitetsprodukt når du går ind i “ding, ding, ding”, og der er folk der går rundt i hawaiianske shirts med store plastik drikkekrus.”

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.